Wie zijn wij

Welkom bij ATS Lisse en Top Truck Rijnsburg

  • truck werkplaats, garage, trailerservice

 

In 1996 is Arnold Verhoeven onder de vlag van een gerenommeerd transportbedrijf gestart met het leggen van de  commerciële basis voor een “universele truck- en trailer werkplaats”.  Van hieruit is in 2005 Allround Truck en Trailer Service B.V. (ATS) in Lisse opgericht.

Inmiddels kunnen wij terugkijken op 27 jaar ervaring als       zelfstandige commerciële truckwerkplaats.

In 2010 heeft ATS zich aangesloten bij de Top Truck-organisatie. Deze organisatie beschikt over een netwerk van “universele werkplaatsen” door heel Europa. Hierdoor wordt de lokale bekendheid van onze bedrijven gecombineerd met de kracht van het samenwerken.

De afgelopen jaren zijn wij ook van buiten ons directe werkgebied regelmatig door bedrijven benaderd met de vraag naar “no-nonsense one-stop truck- en trailerservice”.

Het beschikbaar komen van de werkplaats op de Flora-bloemenveiling in Rijnsburg zien wij dan ook als een perfecte mogelijkheid om voor u, op de voor u vertrouwde locatie, diezelfde service te gaan verlenen.

Eind februari 2014 heeft Top Truck Rijnsburg haar deuren geopend.

Met een ploeg van 14 enthousiaste medewerkers staan wij op twee filialen dagelijks voor u klaar!

Enkele “kernpunten” van onze bedrijven:
Wij verzorgen als onderhoud- en reparatiebedrijf van trucks en getrokken materiaal een totaalpakket aan service.

Dit betekent voor u als klant dat u op één adres voor alle mogelijke werkzaamheden aan alle merken voertuigen terecht kunt.

Onze organisatie is ontstaan vanuit de werkplaats van een transportbedrijf. Wij begrijpen als geen ander de behoefte van de transporteur.
Ons motto luidt dan ook: “Onderhoud vanuit een transportgedachte”

Wij zijn in staat om, door de “allround kennis” en de goede contacten met technische partners, altijd een passende oplossing voor uw technische behoefte te vinden.

Naast de aansluiting bij het Europese netwerk van Top Truck werken wij nauw samen met de diverse truckdealers. Hierdoor blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen wij u onder alle omstandigheden ondersteunen bij pech in het binnen- of buitenland.

Wij investeren regelmatig in opleidingen en werkplaatsequipment teneinde het kennisniveau en de slagvaardigheid van onze werkplaats te kunnen blijven waarborgen.

truck werkplaats, garage, trailerservice

ATS Lisse | Top Truck Rijnsburg